Dansk økonomi

Investér penge i din bolig

Forventer du at skulle tilbringe mere tid derhjemme fremover, end du tidligere har gjort? Coronakrisen har på mange måder vendt op og ned på vores livsvaner, og en del af os vil fx fremover komme til at arbejde mere hjemmefra. Det kan derfor være en god investering at indrette et ordentligt arbejdskontor eller et træningsrum i boligen, hvis du har plads til det.

Et arbejdsrum med komfort

Hvad enten du selv har valgt at arbejde hjemme, eller din chef forventer, at du arbejder hjemmefra, så kan du med fordel indrette et komfortabelt arbejdskontor derhjemme. Du kan male rummet i en ny flot farve, du kan udskifte vinduet, hvis det trækker ind. Du kan lægge et flot nyt gulv eller lægge gulvtæppe på. Du har selvfølgelig også brug for et skrivebord i en passende størrelse, hvor du har plads til computer, bordlampe og forskellige arbejdsredskaber, og du kan købe en skrivebordsstol med god rygstøtte og armlæn, som er komfortabel at sidde i. Hver gang du opgraderer et rum i din bolig og maler, sætter nye vinduer og døre i, eller du lægger nyt gulv, så investerer du i boligen og øger dermed boligens værdi.

Træn derhjemme i dit eget træningsrum

Du kan også bruge dine penge på at lave et fedt træningsrum, hvor du kan træne på en smart crosstrainer fra Gorilla sports og holde dig i god form. Du har måske tidligere trænet i et fitnesscenter, men i forbindelse med coronaen har du vænnet dig til at træne derhjemme, også selvom fitnesscentrene nu har åbent igen. Har du et job, hvor du sidder meget ned, så kan du forebygge ryg- og skuldersmerter ved at dyrke motion, og du kan også nemmere holde vægten og undgå at tage ekstra kilo på. I det hele taget er hjemmetræning blevet populært det seneste års tid. Et motionsrum er en investering i dig og din fremtid, og den dag din bolig skal sælges, så vil det komme dig til gode, at du har sørget for at vedligeholde boligens rum, så boligen ikke taber i værdi.

Boliginvestering i stedet for kontanter i banken

Det er de færreste mennesker, som bliver lykkelige af at have penge stående på deres bankkonto, og i øvrigt så skal man efterhånden betale minusrenter i banken, allerede når man har et indestående på 100.000 kr. Så at have en stor kontakt opsparing er ikke nødvendigvis nogen fordel for ens privatøkonomi. Så er det bedre at investere dem i boligen og indrette rum, som man bruger dagligt, og som gør en effektiv på jobbet og glad i fritiden. Fordelen ved at træne hjemme er, at du blot skal klæde om, og så kan du gå i gang. Du skal ikke bruge tid på at transportere dig selv frem og tilbage til et fitnesscenter. Efter træning kan du tage et dejligt bad i dit badeværelse, som du også kan give en opfriskning med nye klinker eller en ny brusekabine eller badekar, hvis der er behov for det, og på den måde kan du investere i komfort og velvære i din bolig.

ashe