Dansk økonomi

Dansk økonomi 2018

Det går godt med den danske økonomi, vi er i gang med 2018, der fortsætter med den stærke økonomi, som vi så fra 2017. I vores lille land har vi en stor sikkerhed. Der er i øjeblikket højkonjunktur, og aldrig har så mange været i arbejde som nu. Ved første øjekast er det enormt positivt, da arbejdsløsheden er ekstrem lav, dog betyder det også, at det kan være meget svært for nogle virksomheder at tiltrække lige præcis den arbejdskraft, som de har brug for – man snakker således om flaskehalsproblemer. Grunden til vækst i den danske økonomi skal findes i privatforbrug, private investeringer, og eksport.

Fremgangen skal fejres

Det er positivt at være på de danske arbejdspladser i disse tider, og det skal fejres. Mange virksomheder afholder firmafester, både sommerfester, halloween, og julefrokoster- og her er der ingen grund til at holde igen. Klæd dig sjovt på, find halloween kostumer til firmafesten på Partyking.dk, og du bliver ikke glemt for det sjove indslag af dine kollegaer. Det er sjovt at gøre sig lidt umage med at deltage i de sociale arrangementer, men det betyder også, at man gør noget for det kollegiale på arbejdspladsen, og så har man en større chance for at få en større arbejdsglæde.

Bliver det ved med at gå godt?

Dansk økonomi er i 2018 fortsat i samme spor, som Dansk økonomi 2017 . 2017 var et stærkt år, hvor bruttonationalproduktet steg, og det var første gang i mere end ti år, at væksten steg med mere end 2 procent. I 2017 tog dansk økonomi dermed et spring i den rigtige retning, og det er denne retning, der er fortsat i 2018. Beskæftigelsen vokser og gør at den største bekymring er, hvor meget arbejdskraft, der er til rådighed.

ashe